Povorka za začetek dirkaškega vikenda na GHD Lučine

18. izvedba GHD Lučine se lahko prične – sporočilo za javnost
6. 8. 2019
Petit že na treningu postavil nov rekord proge – sporočilo za javnost
10. 8. 2019

Gorsko-hitrostna dirka Lučine, ki letos praznuje polnoletnost, se je pričela z današnjo povorko vozil skozi Gorenjo vas. Rekordno število prijavljenih voznikov je v Gorenjo vas privabilo rekordno število obiskovalcev, ki so izkoristili priložnost za druženje z vozniki in ogled dirkalnikov.

Navdušenost voznikov in dobra udeležba obiskovalcev je potrdilo, da je odločitev organizatorjev pravilna. Nad tovrstnim zbližanjem voznikov in vozil z obiskovalci so bila navdušeni tako vozniki kot obiskovalci, saj so tovrstne priložnosti redke in zato še toliko bolj zanimive.

Jutrišnji dan bo namenjen testiranjem, nedelja pa trem tekmovalnim vožnjam. Sobotno dogajanje se bo pričelo ob 10:30, s prvim od treh treningov, nadaljevalo pa v nedeljo ob 9:00, s prvim od treh tekmovalnih tekov.

Na dirki bosta v nedeljo vozila dva avtobusa, s katerima se bodo lahko pripeljali na želeni kraj med Todražem in Lučinami. Po napovedi organizatorjev in dirkačev, lahko pričakujemo obilo atraktivnih voženj in napade na rekorde, tako v generalni razvrstitvi kot tudi med turnimi avtomobili.

‼️ V ŽIVO ‼️Povorka iz Gorenje vaši 🌟💥#ghdlucine

Objavil/a GHD Lučine dne Petek, 09. avgust 2019